Datapolitik

Hvem administrerer websitet?

Denne hjemmeside administreres af :

Hefe

A.P. Møllers Allé 39A nord

2791 Dragør

CVR-nr. 29 73 48 52

Når du færdes på websitet indsamles oplysninger om dig. Her kan du læse hvilke oplysninger vi indsamler, og til hvilke formål de indsamles til.


Hvilke oplysninger indsamles?

HeFe indsamler de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse med, køb på sitet, tilmelding til nyhedsbrev, mv.  Her indsamles oplysninger om navn, virksomhedsnavn, adresse, postnummer og e-mail.


Hvilke formål indsamles oplysningerne til?

De personoplysninger vi indsamler bruges primært til at gennemføre de køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges også til at få et større kendskab om dig og de brugere, der færdes på vores side. Oplysningerne anvendes til at forbedre vores produkter og services.


 Videregives oplysningerne til andre?
Oplysningerne videregives ikke til 3. part, medmindre du har givet et udtrykkeligt samtykke hertil eller persondataloven undtagelsesvist tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.


Hvor lang tid opbevares data?
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden, som de formål, de blev indsamlet til, afsluttes.


Hvordan kan vi kontaktes?
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger HeFe har om dig. Hvis de oplysninger vi har om dig ikke er korrekte, kan du naturligvis altid få dem ændret eller slettet. Du kan altid gøre indsigelse mod at vi behandler oplysninger om dig og du kan til enhver tid tilbage trække dit samtykke til at vi behandler dine oplysninger.

Har du spørgsmål i øvrigt om behandling af behandling af personoplysninger eller andre forhold om HeFes services, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan rette henvendelse til:

HeFe

A.P. Møllers Allé 39A nord

2791 Dragør

E-mail: Hefe@hefe.dk
Tlf.: 32 53 12 00