Sæbedispensere til køkkenvask

Sæbedispenser til køkkenvask

Sæbedispensere til køkkenvask

Der findes i grove træk to forskellige sæbedispensere på markedet. Der findes væghængte sæbedispensere som egner sig til til brusekabinen i hjemmet eller på hoteller og så findes der fritstående sæbedispensere som egner sig til at stå på bordet ved siden af enten håndvasken på toilettet eller køkkenvasken. I denne artikel vil vi give jer et indblik i sæbedispensernes forskellige design og unikke egenskaber. Vi vil blandt andet komme ind på sæbedispensere i stilrene design, sæbedispensere i marmor & natursten, sæbedispensere i keramik, skum dispensere og meget mere. 

Sæbedispenser i marmor

Sæbedispensere er både et praktisk element på badeværelset, men bestemt også et pyntende og fyldestgørende element. En sæbedispenser i marmor eller natursten kan nemlig skabe en helt bestemt stemning på badeværelset eller i køkkenet. Marmoren og naturstenen får det naturlige element trukket ind i hjemmet og samtidig skaber en ekslusiv og luksuriøs stemning. Du vil her kunne se hvad vi mener er nogle af de flotteste sæbedispensere i marmor og natursten, som egner sig til køkkenvasken og badeværelsesvasken. 

Hammam sæbedispenser i mørkegrå marmor
Sæbedispenser i marmor

Flot sæbedispenser i mørkegrå marmor fra belgiske Aquanova. Denne sæbedispenser kommer i to forskellige udgaver. En small  og en Medium. Small modellen er den smalle og høje og Medium modellen. Disse mørke marmor sæbedispensere, er håndlaver fra ægte natursten og vil derfor aldrig se end ud. Hver og en dispenser er et unikum.

  • Køb Hammam mørkegrå medium her.
  • Køb Hammam mørkegrå small her.

Hammam sæbedispenser i brun marmor

Sæbedispenser brun marmor

Flot og elegant hammam sæbedispenser i brun marmor. Denne sæbedispenser afspejler elegance og eksklusivitet men samtidig formår at sætte et naturligt præg på hjemmet og supplere en bæredygtig indretning. Denne sæbedispenser er lavet i natursten (marmor) og er derfor unik. ikke en eneste sæbedispenser i denne model er ens, hvilket gør sæbedispenseren til et unikum. 

  • Køb hammam dispenser i brun marmor her.

Conor sæbedispenser i natursten 

Conor sæbedispenser i natursten

Flot håndlavet sæbedispenser som egner sig til køkkenvasken og toieltvasken. Denne sæbedispenser er lavet i natursten og har en lys elegant farve. Dispenseren er en del af en større badserie, så ønsker du at have et tema kørende i hjemmet, er der også mulighed for at tilkøbe tandkrus, toiletbørste, skåle og mange andre flotte produkter. 

  • Køb Conor sæbedispenser her.

Luxor sæbedispenser i marmor

Lys sæbedispenser i marmor

Flot afrundet sæbedispenser i lys marmor fra Aquanova. Denne sæbedispenser er unik med sine runde former, der skaber harmoni og ro hvorend i hjemmet den befinder sig. Sæbedispenseren er lavet i ægte marmor, hvilket betyder at den er unik og ikke en eneste er ens. Sæbedispenseren er en del af en badserie og du kan derfor få flere forskellige tilbehør i samme design. 

  • Køb Luxor sæbedispenser i marmor her.

Sæbedispenser i glas 

Her vil vi vise jer en masse forskellige sæbedispensere i glas, som vi mener er nogle af de flotteste på markedet. Disse sæbedispensere er lavet i flotte og unikke design og ligner ikke en almindelig transparent glas sæbedispenser som du kender dem. Nej vi har valgt at samle de glas dispensere som skiller sig ud på unikt design og finish. Alle disse sæbedispensere i glas egner sig både ved siden af køkkenvasken og ved siden af badeværelsesvasken. 

Fyra sort sæbedispenser i glas 

Sæbedispenser i glas

Flot og unik håndpustet sæbedispenser i glas fra Belgiske Aquanova. Denne sæbedispenser er et kunststykke i sig selv og er for dig som ønsker at sætte et ekstraordinært præg på hjemmet. Denne sæbedispenser er med sine mørke pletter på det transparante glas, en rigtig stor spiller på det danske marked. 

  • Køb fyra sort sæbedispenser her.

Fyra guld sæbedispenser i glas

Guld sæbedispenser

Håndpustet sæbedispenser med guld finish. Unik sæbedispenser der egner sig til køkkenvasken fra belgiske Aquanova. Denne sæbedispenser udstråler elegance og design med sine abstrakte guldmønstre og sin guldfarvede pumpe. 

  • Køb Fyre guld sæbedispenser her.

Fyra hvid sæbedispenser i glas

Hvid sæbedispenser i glas

Fyra sæbedispenser i hvidt boblet design. Smart sæbedispenser i glas for dig som ønsker design, som ikke er for iøjenfaldende. Denne sæbedispenser er minimalistisk og passer godt på det skandinaviske marked. 

  • Køb Fyra hvid sæbedispenser her.

Sæbedispensere i keramik 

Her vil vi vise jer en lang række af sæbedispenser i keramik. Med en keramikdispenser, kan man virkelig sætte præg på designet, da det er langt nemmere at forme og male på keramik end det er på så mange andre naturmaterialer. Vi har derfor listet en lang række af keramik sæbedispensere op, som vi mener er nogle af de pæneste på det danske marked. 

Uma sæbedispenser i flere farver

Sort hvid sæbedispenser 

Nordisk designede keramik dispensere i et skandinavisk og minimalistisk look. Disse sæbedispensere er for dig som ønsket at sætte et minimalistisk præg på hjemmet og ikke er til for meget støj. Sæbedispenserne findes i fire forskellige flotte farver; Hvid, sort, rød og blå. 

 Banu sæbedispenser i keramik

Banu sæbedispenser i keramik

Flotte og maskuline sæbedispensere i keramik fra Aquanoval. Disse sæbedispensere er unikke og kendt for deres mørke og maskuline design. Banu sæbedispenseren er lavet i keramik og egner sig godt til både badeværelset og køkkenet. 

  • Køb Banu sæbedispenser Stone her.
  • Køb Banu sæbedispenser Caviar her.

Sæbedispenser med sensor

Sæbedispenser med sensor

Sæbedispenser med sensor fra Simplehuman. En af de mest innovative og kvalitetssikre sæbedispensere på markedet, er denne unikke sæbedispenser fra simplehuman. Sæbedispenseren oplades i oplader og kan holde batteriet i mange måneder. Denne simplehuman sæbedispenser med sensor kan både disponere meget sæbe og lidt sæbe, alt efter behov. 

Find sæbedispenseren her.


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


Du vil måske også kunne lide

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post