Om HeFe - House of Brands

Om os


HEFE - HOUSE OF BRANDS

HeFe - House of brands, sælger og distribuerer badeværelses tilbehør til B-2-B og B-2-C på det skandinaviske marked. HeFe har efter mange års erfaring, skabt et stort knowhow og ekspertise på lige netop badeværelsesartikler, til det skandinaviske marked. Vores sortiment udvælges med omhu, og vi sikre altid at vores produkter, er garanteret, den højeste kvalitet, og er produceret bæredygtigt med social ansvarlighed, overfor de ansatte i henhold til sikkerhed, arbejdsvilkår og børnearbejde.

Vores tilbehør til badet udvælges på baggrund af kvalitet og design, og vi går aldrig på kompromis med vores produkters kvalitetsniveau. For os er det vigtigt at vores produktsortiment kan tåle at stå på badeværelset i tæt kontakt med fugt og kalk og at vores produkter er, produkter man kan have glæde af i rigtig mange år. Vi tilpasser vores sortiment efter tidens trends og tendenser og vi er altid på udkig efter nye smarte designs og innovative produkter, der kan gøre hverdagen lidt mere bæredygtig for jer forbrugere.

Vi har udvalgt forskellige Brands, som repræsentere hver deres unikke løsninger på badeværelset. Nogle af de brands som vi forhandler er; Croydex, som er dygtige og nytænkende indenfor Forhængsstænger til badeværelset, croydex laver universale og smarte løsninger og har Danmarks største udvalg af badeforhængsstænger som er tilskæringsvenlige og med teleskop. Derudover varetager og distribuere vi Aquanova i skandinavien, som er kendt for at lave smukke håndlavede, badserier i fantastiske design og så er de nogen af bedste på markedet til at producere tekstiler som håndklæderbademåttervasketøjskurve og badekåber i utrolig høj kvalitet.

 Gedy er vores Italienske brand, som gør sig i alt tilbehør til badeværelset, lige fra handicapvenlige løsninger som taburetterbadevægtemedicinskabe til badeforhæng, badserier, spejlskabe og meget mere. Better Living er vores canadiske brand, som gør sig i at lave innovative løsninger til badeværelset. De har blandt andet introduceret Sæbedispenser til væghylderbruseskraber og kurve, som kan hænges op helt uden skruer. Skulle du have spørgsmål eller forespørgsler på noget, så sidder vi altid klar på telefon eller mail til at besvare din henvendelse.

 
Kontakt informationer
Adresse: A.P Møllers Allé 39 a Nord
Postnr: 2791, Dragør
Tlf: +45 - 32531200
E-mail: hefe@hefe.dk
CVR-nr: 29734852


Besøg vores showroom
Er du interesseret i at se vores produkter i virkeligheden, så er du altid velkommen til at kigge forbi vores showroom, hvor vi med glæde vil vise vores produkter frem. Vores showroom har åbent i alle hverdage fra 9-16, men ring gerne inden, så lover vi at have kaffen klar. 

Kontakt os